Info

TIETOA MEISTÄ / ABOUT US
Erotuomari.fi (2Refs.com) verkkokauppa on eri lajien erotuomaritarvikkeiden erikoisliike. Verkkokauppaa operoi Pineworks Oy.
2Refs.com (erotuomari.fi) webshop is operated by Pineworks Oy.


ARVONLISÄVERO / VAT
Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.
Current Finnish VAT is included in prices.


HINNAT / PRICES
Ostohetkellä voimassa oleva hinta näkyy kunkin tuotteen kohdalla. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Erotuomari.fi ei vastaa mahdollisista painovirheistä verkkokaupan hinnoissa.
Prices are shown next to every product. We reserve right to change a price without a prior notice. 2Refs.com is not responsible for any misquoted prices.


KULUTTAJANSUOJA
Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus siitä hetkestä laskettuna kun olet tuotteet saanut. Tuotteen on oltava käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessa. HUOM!! Palautusoikeutta ei ole alusasuilla tai personoiduilla tuotteilla. Emme lunasta postiennakolla takaisin lähetettyjä tuotteita, vaan sovi palautustavasta kanssamme.

Muutenkin sovellamme aina kuluttajamyynnissä Kuluttajansuojalakia ja yritysmyynnissä Suomen lakia. Jos jokin meni mielestäsi pieleen, niin otathan meihin välittömästi yhteyttä!

Erotuomari.fi kannattaa reilua peliä myös verkkokaupassa. Älä siis tee turhia tilauksia! Harkitsemme pitkään tuotteiden toimittamista asiakkaille, jotka ovat jättäneet aiemman tilauksensa lunastamatta.

 

FORCE MAJEURE
Erotuomari.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidättämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet